Brown Rice + Raisin + Carrot

Satu sudu serbuk beras perang sudah cukup byk, blh dua kali mkn.Yg ni adalah beras yg telah di soak 🙂 dan di sangai seterusnya di blend smpi halus. Supaya proses memasak menjadi cepat (yup terbukti cpt)

senang sgt msk serbuk beras cm biasa then msk je bhn2 lain, siap tapis blh mkn dh.

6-7bulan kalau blh tapis dl mknn bayi takot ada hampas2 yg tak diingini akn ditelan bersama. Yaa mmg ada hampas wlpn setelah di masak dan di blend. Xcaya cuba nnt.. Haa ni dia resepi yg tegendala nak update hehe 🙂

Image

Serbuk beras perang, Baby Carrot, Raisins

Image

Masak

Image

Siap sudah

ini dia AH, haha enjoy btl dgn food dia ye sampai ke dahi bagai.. xpe2 🙂